اهمیت بحث تغذیه دانشجویی اداره تغذیه را به عنوان یکی از مهمترین ادارات دانشگاه اراک مطرح نموده است. اداره تغذیه دانشگاه اراک بصورت روزانه و بستر مراحل خرید، انبار داری، آمادی سازی، طبخ و توزیع غذای دانشجویی را پایش و نظارت مینماید. این دارای سه آشپزخانه فعال و دو سلف سرویس فعال دانشجویی بوده و دوسلف مکمل نیز در این دانشگاه فعالیت مینمایند. میزان غذای توزیع شده در یک روز دانشگاه بیش از ۶۰۰۰ پرس غذای گرم میباشد. ضمناً نظارت بر بوفه های دانشجویی نیز بر عهده این اداره میباشد.

زیرمجموعهمدیریت امور دانشجویی
رئیسفاطمه عیدی
کارشناس مسئولرضا دارایی
کارشناس بهداشتسیما درویشی
سلف های توزیع غذا۲ عدد
سلف های مکمل۲ عدد
بوفه های دانشجویی۷ عدد
وبسایتjeton.araku.ac.ir

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید